VIDEO | Sebastian Burduja: 740 de milioane de lei excedent la Primăria Sector 1 în 2022. E un RECORD absolut. Clotilde Armand nu a reușit să cheltuiască peste 150 de milioane de euro

Publicat: 17/02/2023, 10:50
Actualizat: 17/02/2023, 11:56

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a spus, vineri, că excedentul bugetar înregistrat la Primăria Sector 1 depășește 740 de milioane de lei, ceea ce reprezintă „un record absolut”.

„Clotilde Armand nu a reușit să cheltuiască peste 150 de milioane de euro. (…) Are suficienți „bani în casă”, trebuie să știe doar să îi cheltuie. A demonstrat, însă, cu vârf și îndesat, că nu știe să facă asta”, a spus Burduja, într-o conferință organizată vineri.

Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, Ramona Porumb, viceprimar PNL Sectorului 1, și echipa de consilieri locali PNL Sector 1 au susținut, vineri, o conferință de presă în care au prezentat câteva concluzii privind „execuția bugetară dezastruoasă a Sectorului 1 de anul trecut și primele concluzii din proiectul de buget pentru 2023”.

„Din «Capitala Capitalei», Sectorul 1 a ajuns capitala șobolanilor, a incompetenței, a corupției, a scandalurilor permanente”

„Vorbim de un sector cu un buget de 2,1 miliarde de lei. Odată, Sectorul 1 era Perla Bucureștiului. Din «Capitala Capitalei» a ajuns capitala șobolanilor, a incompetenței, a corupției, a scandalurilor permanente. Acesta este Sectorul 1 în zodia lui Clotilde Armand”, a spus Burduja, în conferința de presă de vineri.

El a spus că excedentul bugetar din 2022 de la Primăria Sectorului 1 este de 740 de milioane de lei.

„740 de milioane de lei au fost lăsate de primarul Armand în conturile Primăriei Sectorului 1. Este un record absolut al tuturor timpurilor din toate administrațiile publice din România. Să nu fii în stare să cheltuiești într-un an, pentru folosul cetățenilor peste 150 de milioane de euro, într-un sector care are nevoie extraordinare este dovada supremă a incompetenței și prostiei”, a adăugat liderul PNL Sector 1.

PNL Sector 1 prognozează că aceste excedent bugetar se va dubla în 2023.

„Am avut în 2021, un excedent de 400 de milioane, anul trecut 740 și probabil va continua până la finalul mandatului până la dublarea acestui excedent, pentru că Sectorul 1 rămâne blocat în timp. Fără investiții, fără proiecte majore”, a punctat și Ramona Porumb, viceprimar PNL Sectorului 1.

Citește și:

VIDEO | Europarlamentarul Victor Negrescu: ”România trebuie să îşi propună o optimizare mai amplă a PNRR, în aşa fel încât toate țintele şi obiectivele să fie realizate”

EXCLUSIV | Casa Imnului din Brașov, situație ambiguă după ce a fost scoasă la vânzare. Decizia primarului Allen Coliban se lasă așteptată: ”Ați fost prima și singura opțiune, vă rugăm să ne transmiteți un RĂSPUNS în termen de 5 zile”

EXCLUSIV | Clotilde Armand, înfrângere usturătoare în procesul cu ROMPREST. Curtea de Apel respinge, ca ”nefondat”, apelul primarului Sectorului 1: ”Anulează acțiunea acestui reclamant”

Viceprimarul Sectorului 1: ”Clotilde Armand TOACĂ BANII cetățenilor pe hârtii care vor rămâne, probabil, printr-un sertar. Se bate pasul pe loc” / Aproape 10 milioane de euro alocate pentru studii de fezabilitate

Viceprimarul Sectorului 1, după ședința Consiliului Local: ”Avem străzi precum cele din EVUL MEDIU, ceea ce Clotilde Armand a uitat din ziua în care «s-a înscăunat» la primărie”

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Președintele iranian Ebrahim Raisi a murit într-un accident de elicopter
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Traian Băsescu: Ar fi o mare greșeală a României să nu dea Ucrainei un sistem...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care...
Bunicul Florentine, feta ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a mers la..."
Cine este Florentina, tânăra de 21 de ani, care a sfârșit ucisă de iubitul cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Ieftine şi proaste? Xiaomi SU7, maşina electrică a Chinei cu vânzări record, s-a stricat după...
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Vor fi luați obligatoriu în armată în caz de război. S-a dat lege de apărare
Toți românii sunt obligați. 27 mai este ultima
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Informații șocante despre presupusul ucigaș al fetei de la Sibiu. Tânărul ar avea probleme psihice:...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față” Cum a reușit...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
S-a confirmat: exercițiile fizice încetinesc percepția asupra timpului!
×